Hondenschool Abbenbroek
 

Rally-O

Rally-O (waarbij de O staat voor ‘obedience’) is afkomstig uit Amerika. Bij Rally-O loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende bordjes met daarop allerlei leuke opdrachten. Elk parcours is anders, en afhankelijk van het niveau van jou en je hond zijn de oefeningen simpeler of moeilijker en worden ze aangelijnd of los uitgevoerd. Per les leren we steeds nieuwe oefeningen, waarmee we een parcours lopen.


Waarom rally-o?
Bij deze vorm van hondensport ben je op een leuke, ontspannen manier aan het werken met je hond en loop je spannende, afwisselende parcoursen. Je mag je hond aanmoedigen in de ring door te praten, commando’s te geven, in je handen te klappen of door handsignalen te geven. Rally-O is een energieke sport die zorgt voor vrolijke honden én vrolijke bazen.


Voor wie is rally-o geschikt?
Voor alle honden van alle rassen of kruisingen, en de bazen die daarbij horen. Wel moet de hond  een behoorlijke gehoorzaamheidstraining achter de rug hebben. In het Rally-O parcours kun je oefeningen tegenkomen als volgwerk, zitten, staan, en allerlei variaties hierop. 

Rally-O wordt gegeven door trainster Wilma in groepjes van maximaal 3 honden per les.

Strippenkaarten
10 lessen  140 euro
5 lessen  80 euro
Losse les 17,50 euro


Strippenkaarten van 10 lessen zijn 13 weken geldig, de strippenkaarten van 5 lessen zijn 7 weken geldig.


Op de zaterdagochtend 11.0 uur willen we ook een groepje starten, hiervoor zijn nog 2 plaatsen beschikbaar!

Inschrijven 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram