Hondenschool Abbenbroek
 

Pubercursus

Als vervolg op de puppycursus, kan er gestart worden met de Pubercursus. (minimale leeftijd vanaf 20 weken, als de hond vanaf een andere hondenschool komt, is dit geen probleem) De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 3 honden.

Tijdens onze lessen staat de hond centraal, wij volgen het tempo van wat de hond aan kan. 

In de pubercursus worden de (basis)commando's die aangeleerd zijn tijdens de puppycursus uitgebreid. Er wordt informatie gegeven over de puberteit en alles wat daarbij komt kijken. (bijv. wel/niet castreren, bananen in de oren etc.)

De lessen worden gegeven door trainster Wilma op maandagavond, dinsdagmiddag, woensdagmiddag en zaterdagochtend. Andere tijden en dagen in overleg.Jonge Honden cursus

Als vervolg op de pubercursus, kan er gestart worden met de Jonge Honden cursus. (minimale leeftijd vanaf 8 maanden, als de hond vanaf een andere hondenschool komt, is dit geen probleem) De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 3 honden.
Tijdens deze lessen gaan we verder met het steeds meer uitbreiden van de aangeleerde commando's, maar ook gaan we leuke dingen doen, om zo te ontdekken wat jij en jouw hond het liefste samen doen.
De lessen worden gegeven door trainster Wilma op  dinsdagavond, woensdagmiddag en zaterdagochtend. Andere tijden en dagen in overleg.

Strippenkaarten

10 lessen  185 euro

5 lessen 100 euro

Strippenkaarten van 10 lessen zijn 13 weken geldig, de strippenkaarten van 5 lessen zijn 7 weken geldig.


Het is ook mogelijk om privelessen van 30 minuten te volgen, hiervoor hanteren wij de volgende tarieven:
10 lessen voor 250 euro
5 lessen voor € 137,50
Losse privéles € 30,00

Aanmelden


Aanmelden kan via bovenstaande knop of voor meer informatie kunt u mailen naar info@hondenschoolabbenbroek.nl


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram