Hondenschool Abbenbroek
 

Sport, Spel en Praktijklessen

Voor de (bijna) volwassen honden hebben we uiteraard ook een training. Naast onze leuke lessen behendigheid, apporteren en hoopers, kan er namelijk ook gestart worden met deze  Sport, spel & Praktijklessen.

In deze lessen gaan we een stukje door op gehoorzaamheid, maar het FUN element voert de boventoon. Samen leuke dingen doen, nieuwe dingen ontdekken en de zaken die de hond al beheerst, blijven we onderhouden. 

Tijdens de lessen gaan we steeds iets anders doen met onze honden. Denk aan balanstraining, stukje gehoorzaamheid, spelletjes doen met elkaar waarbij we werken aan de omgang met andere honden op een leuke manier. Maar er kan ook zomaar een wandeling door een dorp of stad tussen zitten, waar we gebruik maken van wat we tegenkomen.

Voor deze lessen dient de hond wel op onze of op een andere hondenschool training gevolgd te hebben waarbij gewerkt is aan de opvoeding en gehoorzaamheid.

De lessen worden gegeven door trainster Wilma op  maandag en dinsdagavond. Andere tijden en dagen in overleg. De cursus wordt alleen gegeven in groepen (minimaal 2 honden, maximaal 3).


Strippenkaarten

10 lessen  140 euro

5 lessen 80 euro

Losse les 17,50 euro

Strippenkaarten van 10 lessen zijn 13 weken geldig, de strippenkaarten van 5 lessen zijn 7 weken geldig. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram